Poziv za predloge aktivnosti v okviru Mreže za podeželje za leto 2023


  • Datum objave 19.04.2023

Strokovna ekskurzija ekoloških kmetov v Nemčijo, foto: ZDEKS

Poziv za predloge aktivnosti v okviru Mreže za podeželje za leto 2023

  • Datum objave 19.04.2023

Mreža za podeželje, ki deluje na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, je objavila Poziv za predloge aktivnosti v okviru Mreže za podeželje za leto 2023 s katerim zbiramo predloge aktivnosti, ki se navezujejo na boljše izvajanje skupne kmetijske politike – Programa razvoja podeželja RS 2014–2020 ali Strateškega načrta skupne kmetijske politike 2023–2027 za Slovenijo.

Namen tega povabila je zbiranje predlogov aktivnosti po pristopu od spodaj navzgor in odzivanje Mreže za podeželje na potrebe lokalnega prebivalstva, socialnih partnerjev in upravičencev do sredstev skupne kmetijske politike. Aktivnosti bodo izbrane na podlagi pogojev in meril, izvedle pa se bodo v sodelovanju med predlagatelji aktivnosti in Mrežo za podeželje.

V želji, da se s projekti/aktivnostmi približamo potrebam lokalnega prebivalstva oziroma da se okrepi sodelovanje med Mrežo za podeželje in partnerji, si želimo vašega odziva in vas vabimo k oddaji predlogov projektov. Predlogi aktivnosti naj se nanašajo na izvedbo v letu 2023. Predlagatelji so lahko organizacije ali institucije.

Predloge je potrebno oddati na obrazcu. Rok za oddajo je petek, 12. 5. 2023.

DOKUMENTACIJA:

Poziv za predloge aktivnosti v okviru Mreže za podeželje za leto 2023
Obrazec za oddajo vloge na Poziv Mreže
Pogoji in kriteriji za presojo predloga aktivnosti za umestitev v letni plan Mreže za podeželje za leto 2023

Deli z drugimi