4. 2. 2016 – Predhodna usposabljanja za vključitev v ukrep KOPOP iz PRP 2014–2020 se izvajajo do 5. maja

Vse upravičence, ki se nameravate v letu 2016 vključiti v ukrep Kmetijsko-okoljska-podnebna plačila iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020 (ukrep KOPOP), obveščamo, da morate opraviti šesturno predhodno usposabljanje. Udeležba na predhodnem usposabljanju je eden od pogojev za vstop v ukrep KOPOP.

Ker bo v nekatere operacije ukrepa KOPOP mogoče vstopiti le še v letu 2016, vas pozivamo k udeležbi na tem usposabljanju. Na predhodno usposabljanje ste vabljeni tudi vsi tisti, ki glede vstopa v ukrep KOPOP še niste dokončno odločeni, in si tako pustite odprto možnost za vstop v ta ukrep.

Upravičenci, ki ste predhodno usposabljanje opravili v letu 2015 in v tem letu v ukrep KOPOP niste vstopili, nameravate pa v ta ukrep vstopiti v letu 2016, ponovna udeležba na predhodnem usposabljanju ni potrebna.

Predhodna usposabljanja se izvajajo do 5. maja 2016. Podrobnejše informacije o teh usposabljanjih lahko dobite na območnih kmetijsko gozdarskih zavodih Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije.

Prijava na e-novice

Deli z drugimi