31. 8. 2017 – Vabilo na 4. Slovenski podeželski parlament z osrednjo temo »sožitje med podeželjem in kmetijstvom«

Vabimo vas na 4. Slovenski podeželski parlament, ki bo zasedal v prostorih Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, 22. septembra 2017. Uvodni del bo potekal 21. septembra v Šentrupertu. Rok za prijave je do 14. septembra!

Okoli 300 predstavnikov slovenskega podeželja, vključno z vidnimi predstavniki strokovne in politične javnosti, bo ob prisotnosti udeležencev iz drugih evropskih držav razpravljalo o aktualnih izzivih slovenskega podeželja. Prisluhnili bodo uglednim gostom in razpravljali na desetih tematskih delavnicah, obiskali in izmenjali izkušnje ob primerih dobre prakse in iskali rešitve na javnih soočenjih.

4. Slovenski podeželski parlament je posvečen iskanju sožitja med podeželjem in kmetijstvom v luči prihajajočih sprememb Skupne kmetijske politike po letu 2020. K temu bo prispeval tudi razmislek o vlogi lokalnih ekonomij pri iskanju rešitev za trajnostni razvoj podeželja.

Dogodek soorganizirajo na pobudo Društva za razvoj slovenskega podeželja partnerji Mreže za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Zadružna zveza Slovenije, GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij in Zveza slovenske podeželske mladine.

Prijave na dogodek zbirajo organizatorji najkasneje do 14. septembra 2017 preko spletne povezave oz. do zapolnitve razpoložljivih mest. Kotizacije za dogodek ni, udeležencem je zagotovljen brezplačen program in prehrana.

Vabilo

Program

Več

Več informacij o dogodku in registraciji najdete tudi na spletnih straneh www.drustvo-podezelje.si.

Vljudno vabljeni!

Vabljeni tudi, da vabilo posredujete preko družabnih medijev. Oznaka dogodka je #4SPP.

 

PARTNERJI DOGODKA

 DrspLOG  LOGO MKGP SLO Q

 PRP EU SLO barvni

   

 MGRT  PREPARE  Evropa za državljane

                                     

 GZS zkzp logo  logo KGZS  logo zzs  ZSPM Logo

Prijava na e-novice

Deli z drugimi