23. 12. 2020 – Poziv za predloge aktivnosti v okviru Mreže za podeželje za leto 2021

V okviru nacionalne mreže za podeželje, ki deluje na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, zbiramo predloge projektov, ki se navezujejo na boljše izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014–2020 (v nadaljevanju: PRP 2014–2020) oz. na boljšo pripravo na Skupno kmetijsko politiko 2021–2027.

Namen tega povabila je zbiranje predlogov projektov na način od spodaj navzgor in odzivanje Mreže za podeželje na potrebe lokalnega prebivalstva, socialnih partnerjev in upravičencev do sredstev PRP 2014–2020.

V želji, da se s projekti/aktivnostmi približamo potrebam lokalnega prebivalstva oziroma da sodelujemo, si želimo vašega odziva in vas vabimo k oddaji predlogov projektov. Predlogi projektov naj se nanašajo na izvedbo v letu 2021.

Posredovani predlogi so za Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano neobvezujoči in to poizvedovanje še ne pomeni financiranja projekta. Odločitev o sofinanciranih projektih bo sprejelo ministrstvo na podlagi pogojev in meril, ki so priloženi k temu povabilu.

Dodatne informacije:

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo prejete predloge pregledalo in se odločilo o prevzemu določenih stroškov in o višini rezerviranih sredstev.

Od predlagateljev projektov se pričakuje, da bodo pri projektih aktivno sodelovali in sami zagotavljali človeške vire.

Predlogi projektov morajo biti posredovani na priloženem obrazcu do srede, 13. 1. 2021. Predloge projektov kakor tudi morebitna vprašanja lahko posredujete na naslov Mreže za podeželje mreza-podezelje.mkgp@gov.si.

Obrazec za posredovanje predlogov projektov in praks PRP 2014–2020

Pogoji in kriteriji

 

*   *   *

Želite biti obveščeni o novostih? Naročite se na e-novice! 

Deli z drugimi