19. 2. 2019 – Vabilo k sodelovanju v kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019

Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, skupaj s Službo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko organiziramo kampanjo EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019. V okviru kampanje si želimo predstaviti rezultate in koristi projektov, ki so bili sofinancirani iz evropskih sredstev Programa razvoja podeželja 2014–2020. Ker smo prepričani, da smo lahko še uspešnejši v sodelovanju in povezovanju, vas vabimo, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite z nami pod okriljem kampanje.

Kampanjo načrtujemo v tednu od 11. do 18. maja 2019. Zainteresirani se lahko vključite v kampanjo na način, da v tem obdobju organizirate različne dogodke, kot so dnevi odprtih vrat, otvoritve oz. predstavitve izvedenih naložb, pohodi, ogledi, kolesarjenje …, za katere organizacijsko in finančno poskrbite sami.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo poskrbelo za izdatno medijsko promocijo kampanje in dogodkov, ki jih boste organizirali z vključenim sloganom EU projekt, moj projekt. To bo predvidoma vključevalo tako nacionalne (nacionalna ali komercialna televizija; nacionalni radio, spletni in tiskani mediji) kot lokalne (lokalni radii in televizije, lokalni časopisi) medije. Prav tako bomo v dogovoru z vami poskrbeli za vizualno podobo dogodka (npr. plakati, letaki itd).

Za vse ustrezne predlagane projekte bomo predvidoma v aprilu organizirali spletno glasovanje za najboljši projekt. Izbranemu zmagovalcu bomo krili stroške organizacije dogodka oziroma bomo dogodek v sodelovanju z vami finančno programsko nadgradili.

V kolikor bi se zgodilo, da bi prispeli predlogi oz. želje presegali naše finančne zmožnosti, bomo v dodatno promocijo vključili omejeno število projektov. Kot organizatorji kampanje si pridržujemo tudi pravico do spremembe pogojev.

Za sodelovanje v kampanji vas prosimo, da do 8. 3. 2018 izpolnite obrazec in ga pošljete na elektronski naslov: mreza-podezelje.mkgp@gov.si.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na Mreži za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano: Matej Štepec, matej.stepec@gov.si, 01/478 9136 in Tamara Karlo, tamara.karlo@gov.si, 01/478 9310.

VABILO K SODELOVANJU

Deli z drugimi