16. 9. 2020 – Vabljeni k ogledu spletne AGRE

Prvič v 58-letni zgodovini spletamo poslovne in prijateljske vezi v spletni AGRI. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano se z organi v sestavi predstavlja z določenimi aktulanimi temami in projekti kot so predstavitev poklica kmeta kot sodobnega poklica, predstavljeni so javni razpisi, projekti Evropskega partnerstva za inovacije (EIP), podeželje prihodnosti – pametne vasi, LEADER/CLLD, naša super hrana in mednardono leto zdravja rastlin. Za nekatere teme so objavljeni tudi predstavitveni filmčki!

Sodoben poklic kmeta naslovna

 Fotografija: MKGP, oblikovanje Petra Vidonja s.p.

Ker je virus COVID-19 preprečil živo sejemsko dogajanje in z njim povezane strokovne, gospodarske in družabne prireditve, so se organizatorji podali v spletno AGRO. Ta nam bo od 7. septembra 2020 pa vse do 7. marca 2021 omogočala pregled novosti in nove trende v spletni obliki.

Del letošnjega sejma AGRA bo v obliki Festivala dogodivščin potekal v Gornji Radgoni letos od 25. do 27. septembra. Na sejmišču bodo za obiskovalce odprli vzorčne nasade, doživljajsko zgodbo v tehniki 3D, ob večerih pa še kino »drive in«. Ob skrbi za zdravje želimo vsem, da kljub težkim časom ohranimo optimizem in vizijo za prihodnost.

Več

 

 

Deli z drugimi