15. 10. 2020 – FAIRshare – anketni vprašalnik o uporabi digitalnih orodij in storitev v okviru kmetijske svetovalne službe

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) izvaja v okviru projekta FAIRshare raziskavo o uporabi digitalnih orodij in storitev v okviru kmetijske svetovalne službe.

Cilj raziskave je razumeti potrebe in interese kmetov glede digitalnih svetovalnih storitev v različnih evropskih državah in na ta način prispevati k razvoju novih digitalnih orodij in razširiti uporabo že obstoječih.

Za bolj celovit vpogled v interese kmetov, potrebujejo vaš odziv v čim večjem številu. Zato prosijo, da izpolnete spletni vprašalnik, ki pa je dostopen le v angleškem jeziku (https://teagasc.limequery.com/184944?lang=en), če pa vam je ljubše v slovenskem jeziku, lahko uporabite tudi prevod ankete, ki se nahaja v prilogi spodaj, in ga izpolnjenega pošljete na elektronski naslov KGZS: mateja.gorse-janezic@kgzs.si


Za kakršnakoli vprašanja in dodatne informacije vam je na voljo ga. Mateja Gorše Janežič iz KGZS, na telefonski številki 01/513 66 28 ali preko e-pošte mateja.gorse-janezic@kgzs.si.

 

Spletni vprašalnik v angleškem jeziku

Prevod vprašalnika v slovenski jezik

Prijava na e-novice

Deli z drugimi