14. 1. 2020 – Vabilo k sodelovanju v kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020

EU projekt moj projekt

 

Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano organiziramo skupaj s Službo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko kampanjo EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020. V okviru kampanje si želimo predstaviti rezultate in koristi projektov, ki so bili sofinancirani iz evropskih sredstev Programa razvoja podeželja 2014–2020. Ker smo prepričani, da smo lahko še uspešnejši v sodelovanju in povezovanju, vas vabimo, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite z nami pod okriljem kampanje.

Kampanjo načrtujemo v tednu od 9. do 16. maja 2020. Zainteresirani se lahko vključite v kampanjo na način, da v tem obdobju organizirate različne dogodke, kot so dnevi odprtih vrat, otvoritve oz. predstavitve izvedenih naložb, pohodi, ogledi, kolesarjenje … za katere organizacijsko in finančno poskrbite sami.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo poskrbelo za dodatno medijsko promocijo vaših dogodkov, ki jih boste organizirali z vključenim sloganom EU projekt, moj projekt. To bo predvidoma vključevalo plačano in usmerjeno promocijo na Facebook-u in objave prispevkov na radijskih postajah.
Za vse ustrezne predlagane projekte bomo predvidoma v aprilu organizirali spletno glasovanje za najboljši projekt. Izbranemu zmagovalcu bomo krili tudi nekatere stroške organizacije dogodka oziroma bomo dogodek v sodelovanju z vami pomagali programsko nadgraditi.

V kolikor bi se zgodilo, da bi prispeli predlogi oz. želje presegali naše finančne zmožnosti, bomo v dodatno promocijo vključili omejeno število projektov. Kot organizatorji kampanje si pridržujemo tudi pravico do spremembe pogojev.

Za sodelovanje v kampanji vas prosimo, da do 9. marca 2020 izpolnite obrazec v prilogi in ga pošljete na elektronski naslov: mreza-podezelje.mkgp@gov.si.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na Mreži za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano: Matej Štepec, matej.stepec@gov.si, 01/478 9136 in Nina Tomec, nina.tomec@gov.si, 01/478 9084.

Obrazec_za_prijavo_projekta.docx

 

Prijava na e-novice

Deli z drugimi