11. 10. 2017 – Mednarodni EIP AGRI seminar na temo evropskih partnerstev za inovacije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano z Mrežo za podeželje in EIP-VEM točko pripravlja mednarodni seminar “Vzpostavitev operativnih skupin Evropskega inovativnega partnerstva na področju kmetijske produktivnosti in trajnosti v okviru Programa razvoja podeželja”, ki bo v ponedeljek 13. novembra 2017 v prostorih Austria Trend Hotela Ljubljana, Dunajska 154, Ljubljana, Slovenija.

Seminar je namenjen neposrednim proizvajalcem v kmetijstvu, gozdarstvu in živilskopredelovalni industriji, akterjem s področja raziskav in razvoja v kmetijstvu, svetovalcem s področja kmetijskega svetovanja, okoljskim organizacijam in drugim institucijam, ki so ključni akterji pri vzpostavljanju operativnih skupin.

Na seminarju bodo predstavljene aktivnosti ministrstva pri vzpostavitvi Operativnih skupin EIP, usmeritve, ki jih priporoča Evropska komisija, ter izkušnje in prakse iz Nemčije, Avstrije in Madžarske.

Delavnici med seminarjem sta namenjeni vzpostavljanju operativnih skupin EIP v okviru programov razvoja podeželja.

Več v vabilu…

Vabilo naslovna slika

 

Prijava na e-novice

Deli z drugimi