1. 4. 2019 – Začenja se EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019!

Danes se začenja glasovanje za najboljši projekt, ki je bil sofinanciran s sredstvi Evropske unije in Republike Slovenije. Namen te akcije je podati priznanje vsem posameznikom in organizacijam, ki s pomočjo javnih sredstev ustvarjajo boljši jutri, ter da damo možnost vsem zainteresiranim, da si izvedene projekte tudi ogledajo na kraju samem v obdobju od 11. do 18. maja. Vabljeni k glasovanju!

Slogan

Že peto leto zapored vam predstavljamo dobre zgodbe, ki jih v Sloveniji pišemo s pomočjo evropskih sredstev. Te so se v preteklih letih na zabaven in zanimiv način predstavile že na več kot 100 dogodkih po vsej Sloveniji. Letos se kampanji prvič priključujejo tudi zgodbe s področja kmetijskega sklada. Na povabilo k sodelovanju se je odzvalo več kot 60 projektov, ki bodo v več kot 50 krajih po vsej Sloveniji samo letos organizirali preko 100 zanimivih dogodkov.

V tednu med 11. in 18. majem 2019 se boste lahko udeležili številnih zanimivih in poučnih delavnic, ogledov ter rekreativnih pohodov, obiskali dneve odprtih vrat slovenskih kmetij in gledališke predstave ter tudi sami preverili svoje igralske talente, poskušali domače dobrote, pridobili koristne informacije za svojo poslovno pot in se poučili o dobri skrbi za svoje zdravje.

Poiščite dobre zgodbe v svojem kraju in si rezervirajte teden med 11. in 18. majem!

Svoj najljubši projekt pa lahko nagradite že danes! Med 1. in 15. aprilom lahko glasujete za svoj najljubši projekt (glasujete lahko za en projekt na dan v vsakem kraju) in nam pomagate izbrati naj projekt, ki se bo z vašo pomočjo predstavil še s pestrejšim programom in postal naj dogodek kampanje.

Že veš, kdo je tvoj favorit?

EU projekt – moj projekt

 

 

Več informacij lahko zainteresirani dobijo:
– Mreža za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, mreza-podezelje.mkgp@gov.si, 01/478-9128 ali
– Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, info.svrk@gov.si.

Prijava na e-novice

Deli z drugimi