Pozdravljeni ,

odprle so se prijave za EU projekt, moj projekt 2024!

Z nami delite svojo zgodbo o uspehu in se potegujte za naziv Naj EU projekt 2024. Prijave so odprte do 1. marca 2024!

Želite predstaviti svojo zgodbo, ki ste jo s pomočjo evropskih sredstev uresničili tudi v praksi? Tukaj smo, da vam pomagamo razširiti glas o vašem uspehu!

EU projekt, moj projekt 2024 je nacionalna kampanja, kjer prijavitelji projektov, sofinanciranih z evropskimi sredstvi, pripravijo predstavitev svojega projekta v obliki celodnevnega dogodka za splošno javnost. Vsak se lahko predstavi s svojo zanimivo zgodbo preko dneva odprtih vrat, delavnic za mlajše in starejše, interaktivnih razstav, kulturnih ali športnih aktivnosti in drugega zabavnega dogajanja.

Da se konkretni učinki evropskih sredstev za izboljšanje kakovosti življenja razkrijejo čim širši množici ljudi, poskrbimo mi. Za vse izbrane projekte nudimo celostno oglaševanje v lokalnih, regionalnih, nacionalnih in spletnih medijih. Oglaševali bomo tako napoved dogodka kot tudi predstavitev projekta po dogodku. Projekti, ki ne bodo izbrani, bodo dobili našo podporo v obliki predstavitev na družbenih omrežjih evropskih sredstev Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj ter spletni strani www.evropskasredstva.si, ter na družbenih omrežjih in spletni strani Mreže za podeželje!

20 finalistov se bo preko glasovanja javnosti potegovalo za laskavi naslov Naj EU projekt 2024. Naj bo to prav vaša zgodba!

Izpolnite prijavnico s predstavitvijo vašega projekta, ki je bil sofinanciran z evropskimi sredstvi. Prijave zbiramo do vključno 1. marca 2024.

Več informacij lahko najdete na spletni strani Mreže za podeželje in Evropska sredstva.si.

POGOJI SODELOVANJA

Strinjanje s spodnjimi pogoji je predpogoj za sodelovanje na natečaju EU projekt, moj projekt 2024:
  • informacije v prijavnem obrazcu, ki ga predloži upravičenec, morajo biti točne;
  • predlagani projekt ni bil predmet nobene vrste preiskave, ki bi lahko privedla do finančne kazni zaradi nepravilnosti ali goljufije;
  • upravičenec soglaša, da bo organiziral dogodek za splošno javnost v skladu z namenom in cilji natečaja, in zagotovil udeležbo najmanj 50 obiskovalcev,
  • upravičenec dovoljuje, da organizator (MKRR/MKGP/MNZ) uporablja podatke iz prijave, fotografije in video posnetke za namen komuniciranja in promocije v okviru natečaja,
  • za namen izvedbe dogodka za zainteresirano javnost s strani Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj ob robu predstavitvenega dogodka bo upravičenec v bližnji okolici zagotovil brezplačno uporabo dvorane s tehnično opremo za najmanj 50 ljudi.

PRIJAVNICA

Elektronske novice Mreže za podeželje zbirajo novice z evropskega, nacionalnega in lokalnega nivoja, ki se navezujejo na skupno kmetijsko politiko. Izhajajo enkrat tedensko.
Svoje prispevke nam pošljite po e-pošti na mreza-podezelje.mkgp@gov.si.

Za vsebino e-novic Mreže za podeželje je odgovorna pisarna Mreže za podeželje, ki deluje v okviru Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za izvajanje Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020 in za izvajanje Strateškega načrta skupne kmetijske politike 2023-2027 za Slovenijo je odgovorno Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Spletna stran Evropske komisije
Arhiv e-novic Preplet